1. Suurin salaisuutesi? Minulla on liiaksi salaisuuksia. Minä valehtelen ja näyttelen useammin kuin kukaan huomaa.

2. Oletko koskaan luntannut kokeessa? Varmasti joskus, nyt en vain muista kyseistä kertaa.

3. Tykkäätkö mangasta? Enpä sanoisi niinkään, en ole juuri lukenut. Olihan manga se sarjakuva ja se toinen sen toinen...?

4. Jos olisit leivonnainen, mikä olisit? Pala suklaakakkua.Sellaista yltiömakeaa ja kitalakeen tarttuvaa.

5. Onko sinulla lemmikkejä? Ei.

6. Pahin mokasi? Olla sellainen, kuin olen. Varmaankin. Ehkä se on jo liikaa sanottu. Eräs hetki. Se hetki, joka saa vihaamaan itseään.

7. Mitä tekisit, jos saisit olla päivän ajan uudelleen pikkulapsi? Taitaisin olla vain aivan samanlainen. Yhtä jääräpäinen. Leikkisin edelleen yhtäinnoissaan maalarinteipillä.

8. Erotatko toisistaan kauran, rukiin, ohran ja vehnän toisistaan? Joskus erotin jotkut niistä, nyt en ole enää varma. On ne opetettu.

9. Idolisi? En harrasta idoleita.

10. Jos saisit olla yhden päivän jokin laulaja, kuka olisit? Dido tai Lily Allen tai Katy Perry

11. Pidätkö lapsista? Joskus. Kun ne ei itke, räävy, kiukuttele tai ole idiootteja, ilkeitä, kieroja ja suunnittele jotain pahaa selän takana.

12. Oletko koskaan lainannut jotain, mitä et koskaan palauttanut? En usko, korkeintaa, äidin kankaita. Mutta eihän se niitä odota minun palauttavaankaan. Ei on mulla joku ylästeen neula ja virkkuukoukku.

13. Haaveammattisi? Jotain luovaa, mutta tarpeeksi tylsää. Hyväpalkkainen. Mikään ei totoudu.

14. Minkä supersankariominaisuuden haluaisit? Lentää. Tai pystyä hengittämään veden alla.

15. Mitä tekisit, jos saisit käsiisi taikasauvan? Askartelisin tai neuloisin sille varmasti ensin kotelon. :D Sen jälkeen taikoisin itselleni ihanan puutalon ja tilaa olla.

16. Ovatko vanhempasi sinulle tärkeitä ja läheisiä ihmisiä? Ei. Olen julma ja sanon, etten välitä ihmisistä. (Muuta kuin salaa)

17. Elämän tarkoitus? Älä kysele pöhlöjä. Se, että joku saa kiusata niin kauan, että henkilähtee. Joku pappi hyyppä kysyi koulussa samaa, olin ilkeyttäni sanoa, että mitä se sille kuuluu.

18. Minne menet, jos tahdot olla yksin ja rauhassa? Tänne, missä olen nyt, tähän kaupunkiin, vaikka.

19. Lempibändisi? Katso profiilista, vaikka en todellakaan ole musiikki ihminen, mieluummin hiljaisuutta.

20. Nolostuttaisiko mennä huoneeseen, joka olisi tapetoitu kuvillasi? En usko, en ole ikinä myöskään pelännyt peilejä, en osaa elää ilman niitä, mutten myöskään tuijota niitä jatkuvasti, peilit vain ovat ja kuuluvat huoneeseen. Olen kummastellut sitä, että joitain ahdistaa kotipaikkakunnalla huoneessani, koska se on niin pieni ja siellä on peililiukuovinen vaatekaappi, he eivät voi koskaan istua niin että näkisivät sen peilin.

21. Oletko ihastunut tai rakastunut juuri nyt? En varmaankaan. Kaiken voi unohtaa. Tai mistä minä mitään rakkaudesta tiedän.

22. Luetko paljon kirjoja? Ajoittain luen hyvinkin paljon, välillä en koske kirjoihin kuukausiin. Minua ärsyttää se, etten saa aikaiseksi luettua oikeita kirjoja.

23. Jos voittaisit jättipotin lotossa, miten käyttäisit rahat? Matkustaisin, asuntoon, kirjoihin, elokuviin, kankaisiin, vaatteisiin, unelmiin. Puutaloon.

24. Otatko leivästä kannen vai pohjan? Pohjassa on pölyä, kansi siis.

25. Mottosi? Ei ole hyviä yllätyksiä.

26. Mistä ostat vaatteesi? Hm ja kappahl, varmaan suurimmaksi osaksi. Ja seppälä.

27. Lempivärisi? Musta, valkoinen, punainen, sininen ja harmaa.

28. Mitä musiikkia kuuntelet? Katso profiili ja en edellenkään ole musiikki-ihminen.

29. Oletko koskaan ratsastanut? Jep, kaikenlaista on pitänyt kokeilla, harmi vaan, että pelkäsin hevosia.

30. Jos saisit yhden toivomuksen, mikä se olisi? Että saavuttaisin joskus edes jonkun haaveistani. Tai että olisin rikas, silloin haaveet olisivat lähempänä.

31. Laulatko suihkussa? Joskus porukoilla ollessani, hyvin hyvin harvoin.

32. Kuka on suosikkiurheilijasi? En ole liikuntaihminen

33. Raha vai rakkaus? Raha ja rakkaus. Enemmän välitän rahasta. Ehkä jos olisin koskaan rakastunut.

34. Mitä on onnellisuus? Hetki tai haaveet. hyväolo.

35. Millaisia kirjoja luet? Vähän kaikenlaista pientä, tarkista lueskeltua, jos tahdon nähdä talven aikana luettua. Luen liikaa kaikkea typerää, kuten nyt tuli luettua houtus-kirjoja.

36. Mitä pelkäät? Monia asioita, eläimiä, tapahtua, menneisyyttä, henkilöä. omaa toimintaani.

37. Lempipaikkasi? Sängyllä istumassa, linja-autossa tai auton takapenkillä tuijottamassa ulos.

38. Minkä niminen haluaisit olla? Elisa. Tai Emilia, Amilia tai kyllä tämä Rosaliekin kelpaisi, taitaisi vain olla hiukan hassu nimi.

39. Mitkä kolme asiaa ottaisit autiolle saarelle? Vihko, lyijykynä, lankaa. Voisi kirjoittaa ja kynän katkaisemalla saisi kaksi puikkoa niin voisi kutoa tai pelkästään virkata langasta.

40. Lempivuodenaikasi? Syksy? Tai oikeastaan pidän eniten loppu kesästä, vaikkei se ole vuoden aika. Siitä tuulesta ja pimeistä illoista.

41. Uskotko taikuuteen? En.

42. Oletko saanut koskaan turpaasi? En sanoisi niinkään.

43. Kuinka pitkä olet? Hyvin lyhyt, alle 160cm.

44. Missä maissa olet käynyt? Ruotsi, Saksa, Ranska, Sveitsi,Alankomaat.. Käytiinköhän sitä muualla.. :D En vain oikeasti usko käyneeni noista missään, se oli niin epätodellista.

45. Missä näet itsesi kymmenen vuoden kuluttua? Toivottavasti ainakin tähän aikaan nukkumassa. (Ajattelin juuri miten vanha ole sitten ja järkytyin. Salaisesti haluaisin, että minulla olisi silloin perhe.)

46. Kuvaile itseäsi kolmella sanalla. Outo, kömpelö, nauravain/negatiivinen.

47. Milloin itkit viimeksi? En muista. Muistan itkeneeni silloin kun pappa kuoli ja äiti käski mennä kouluun, jonne menin vedet silmissä, istuin käytävällä ja itkin hiljaa, kaikki katsoivat oudosti ja kun opettaja tuli päästämään meidät kokeeseen, sanoin, etten pystynyt tekemään sitä nyt. Ja se opettaja leikki ainakin ymmärtäväistä. Vihasin ja rakastin sitä hetkeä ja silloin ulkona kehtasi paistaa aurinko. Mutta se paistoin julmasti. kylmän keltaisena.

48. Puhutko itseksesi? Joskus harvoin. Kun olen yksin. ehkä sanan tai kaiki, että tiedän oikeasti olevani siinä.

49. Horoskooppimerkkisi? Härkä

50. Kuka on elämäsi tärkein henkilö? Ei ole. Ehkä joku ystävistä tai porukat, en minä tiedä. Ei ole yhtä elintärkeää, anteeksi.